ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Κατάστημα Επίπλων Παπακανέλλος Ανδρέας

Ποιοι Είμαστε

Το αντικείμενο μας είναι τα έπιπλα, τα μικροέπιπλα, οι ειδικές κατασκευές, και η μεγάλη ποικιλία σε στρώματα και ότι αφορά τον εξοπλισμό ενός σπιτιού.

Τι προσφέρουμε

Μεγάλη ποικιλία από οικονομικά και ποιοτικά έπιπλα με ανταγωνιστικές τιμές, ευκολίες πληρωμής και αξιόπιστη παράδοση στον χώρο σας.

Elegant μοντέρνα σύνθεση
ΕΠΙΠΛΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΑΝΕΛΛΟΣ

Προφίλ Καταστήματος

Η επιχείρηση μας έχει έδρα στο Χαλάνδρι Αττικής και μια ιστορία 50 ετών.

Το αντικείμενο μας είναι τα έπιπλα, τα μικροέπιπλα, οι ειδικές κατασκευές, τα στρώματα, καθώς και ότι αφορά τον εξοπλισμό ενός σπιτιού.
Στόχος μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας με τις καλύτερες τιμές της αγοράς και με ευκολίες πληρωμής.
Οι τιμές μας ελέγχονται καθημερινά ώστε να είναι πάντα οι ανταγωνιστικότερες της αγοράς προς όφελος της πελατείας μας.

ΕΠΙΠΛΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΑΝΕΛΛΟΣ

Τι προσφέρουμε

  1. Προσφέρουμε γρήγορη παράδοση και δωρεάν αποστολή των προϊόντων στα πρακτορεία για όλη την Ελλάδα.
  2. Μοντάρισμα των προϊόντων πενταετή εγγύηση σε σαλόνια στρώματα κρεβάτια, πολλές ευκολίες πληρωμής μέσω καρτών με όλες τις τράπεζες.
  3. Πολλές ευκολίες πληρωμής μέσω καρτών με όλες τις τράπεζες.
  4. Είμαστε διαθέσιμοι πάντα προς επίλυση κάθε προβλήματος που μπορεί να προκύψει ενώ δίνουμε πάντα μεγάλη σημασία στην προσωπική επαφή πελάτη – επιχείρησης ώστε να τύχει της καλύτερης εξυπηρέτησης.

Ευκαιρίες

Διαθέτουμε μια από τις μεγαλύτερες ποικιλίες προϊόντων στο τομέα μας στην ελληνική αγορά.

Ειδικότερα, στα προϊόντα ύπνου – στρώματα, κρεβάτια – έχουμε την δυνατότητα να σας προμηθεύσουμε στρώματα από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές του κλάδου ενώ μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τα 500 διαφορετικά κρεβάτια μας το σχέδιο που σας αρέσει.

Κατασκευάζουμε στα μέτρα και στο σχέδιο που επιθυμεί ο πελάτης κρεβάτια, συρταριέρες, παπουτσοθήκες, ντουλάπια, κάθε χρήσεως μπουφέδες, ντουλάπες ρούχων, γραφεία, κομοδίνα, βιβλιοθήκες, τουαλέτες καθρέπτες (και δαπέδου), έπιπλα τηλεοράσεως, γραφεία υπολογιστών, βιτρίνες συνθέσεις κλπ.

Διαθέτουμε επίσης μια από τις μεγαλύτερες ποικιλίες σε καναπέδες, γωνιακές συνθέσεις, διθέσιους τριθέσιους αλλά και καναπέδες κρεβάτια και πάντα με πενταετή γραπτή εγγύηση.

Και φυσικά όλα τα παραπάνω προϊόντα μας θα τα βρείτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.